Здравейте ,имам следния проблем, който ме мъчи от много време и не е сигурно като я подкарам алфичката нанякъде дали ще ме прибере обратно...Моделът е 156 Туин Спарк,седан от 1998 г. 2,0 i. Има поставен газов инжекцион.Понякога като тръгвам да я паля, лампата на инжекцията светва,нещо зад таблото /някъде между оборотомера и скоростомера/ писка и стартера спира да върти и не пали.Лампата на акумулатора понякога свети, понякога не.Когато светне при работещ двигател,колата спира да работи.Акумулаторът е почти нов.Някой има ли опит с подобен проблем-каква може да е болежката и кой може да помогне в София?
Известие
Collapse
No announcement yet.
156 2,0 i прави номера -не пали понякога
Collapse
X
-
Благодаря!Възможно е.Но препоръчайте къде да я откарам на жичкаджия да я види дали е имобилайзер или друго.Ако е от имобилайзер, защо пък понякога пали?Когато направи номера, малко да се подключи акумулаторът да се зарежда и вече пали.Пак казвам, че акумулаторът си е нов и според мен и съпругът ми, проблемът е странен.
Comment
-
Има си индикация за имобилайзера,на мойта 156 жтд 1998 г. е жълта иконка ключ.Като дам на контакт светва за малко и изгасва.С правения ключ зимата понякога остава да свети и тогава не пали,но си върти стартера.Звуци няма.Докато не запали лампата на акумулатора свети,после си гасне винаги както е по устав.С оргиналните ключове няма ядове.Ако не светва тая жълта иконка може и да не си познава винаги ключа,а да нямаш индикация.Last edited by 546; d.m.y г., 20:15.
Comment
-
Клеясала клема на акумулатора или маса. Първо провери това!
Следващият заподозрен е стартера.
Изобщо първо виж хеви метъла, а после се отдавай на софтуерно ръкоблудие!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от мария Покажи съобщениеДруго ще да е.Търся майстор да се захване с нея.Дайте препоръки за някого,ако сте доволни от познанията му.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment